Friss topikok

Drogvadászok 2x04/1

Miről szól a blog?

Amatőr filmesek kicsiny blogja. Legfőbb téma a Drogvadászok c. alkotásunk, de néhány saját írású versemet is néha-néha megosztom a világgal. Nézd, olvass és tudj meg róla mindent, persze ha érdekel. Jó böngészést!

Utolsó kommentek

  • GD12.C: Bazzeg, ha nem olvasod el a kiírást, akkor minek jössz ide írogatni? Létezik és készül is, mivel SOROZAT. A HARMADIK évadba keresünk szereplőket, te... (2009.05.02. 14:31) Szereplőket keresünk!
  • marhonya: @Mr.Chaos: várjunk csak! nézni??? mit?! létezik kész film vagy tsak készül? lehet h-én beleillek a profilba !? itt 1-link-:- www.youtube.com/watch?v... (2009.04.30. 11:10) Szereplőket keresünk!
  • GD12.C: ahhoz képest, hogy gagyi, már vagy 20-an jelentkeztek... jah és nem kötelező nézni... ennyi (2009.04.13. 12:32) Szereplőket keresünk!
  • marhonya: még 1-gagyi készül? na kiváncsi vagyok! (2009.04.13. 12:10) Szereplőket keresünk!
  • Diler: Tőtöm tomit! (2009.03.14. 17:53) Drogvadászok 2x04 - Előzetes
  • Utolsó 20

Legyen ez a kezdőlapod!

Látogató-térkép

Az utolsó írás a forgatás előtt

2008.12.17. 17:10 :: GD12.C

 Nos, pár nap van hátra az új forgatásig, ami várhatóan a legnehezebb lesz mindközül. Annyi szereplőt kell irányítani, annyi mindenre kell figyelni, hogy őrjítő, de nekem megéri, mivel régi álmom az, hogy saját filmem legyen, mégha nem is ér fel a "nagy" filmekhez.

 A Drogvadászok 2x03 sztorija csavar egyet az évad történésén, mivel egyből két fontos dolog is történik majd az új részben:

 1.: a díler (Rózsa Norbi) súlyos mérgezést kap majd az eoizód végén

 2.: a két rendőr közül az egyik életveszélyesen megsérül

 Sokat törtem a fejem, hogy mivel lehetne feldobni még jobban a sorozatot. Az első a női szereplők megjelenése. Előre szólok, senki ne várjon nagy színészi tudást tőlük, mint mi, ők is amatőrök. Az egyetlen profi az Gyebi, hiszen ő már színházban is játszott, igazi színdarabokban. De maradjunk a tárgynál: 3 női szereplő jön majd az új részbe, akik közül 2 valószínűleg marad is a sorozatban.

 A másik ötlet az autós jelenet volt, ami 70%, hogy végre összejön, a motoros jelenettel együtt. Reméljük minden rendben lesz.

 Új szereplők tehát érkeznek, nagy számmal. Reméljük fog tetszeni majd mindenkinek az új rész, hiszen még fejlettebb és még látványosabb lesz mint elődei.

 December 23.-án egy képsorozat a forgatásról, december 25.-én pedig a trailer fog felkerülni az oldalra. Addig is viszlát!

Szólj hozzá!

Címkék: blog film folytatás drog amatőr drogok filmesek amatőr film drogvadászok harmadik rész gdmovies új évad második évad filmkészítés

A bejegyzés trackback címe:

https://drogvadaszok.blog.hu/api/trackback/id/tr64828353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása