Friss topikok

Drogvadászok 2x04/1

Miről szól a blog?

Amatőr filmesek kicsiny blogja. Legfőbb téma a Drogvadászok c. alkotásunk, de néhány saját írású versemet is néha-néha megosztom a világgal. Nézd, olvass és tudj meg róla mindent, persze ha érdekel. Jó böngészést!

Utolsó kommentek

  • GD12.C: Bazzeg, ha nem olvasod el a kiírást, akkor minek jössz ide írogatni? Létezik és készül is, mivel SOROZAT. A HARMADIK évadba keresünk szereplőket, te... (2009.05.02. 14:31) Szereplőket keresünk!
  • marhonya: @Mr.Chaos: várjunk csak! nézni??? mit?! létezik kész film vagy tsak készül? lehet h-én beleillek a profilba !? itt 1-link-:- www.youtube.com/watch?v... (2009.04.30. 11:10) Szereplőket keresünk!
  • GD12.C: ahhoz képest, hogy gagyi, már vagy 20-an jelentkeztek... jah és nem kötelező nézni... ennyi (2009.04.13. 12:32) Szereplőket keresünk!
  • marhonya: még 1-gagyi készül? na kiváncsi vagyok! (2009.04.13. 12:10) Szereplőket keresünk!
  • Diler: Tőtöm tomit! (2009.03.14. 17:53) Drogvadászok 2x04 - Előzetes
  • Utolsó 20

Legyen ez a kezdőlapod!

Látogató-térkép

A Gömb

2009.01.04. 20:22 :: GD12.C

 Eljutottam arra a szintre, hogy komolyan foglalkozzak a témával, hiszen mégiscsak a saját könyvem megfilmesített verziója lesz, s egyben az első KOMOLY filmünk. Mondanom sem kell, hogy irtó nehéz munka lesz. A könyvet majd a napokban megmutatom nektek, el lehet majd olvasni, lehet kommentelni, hogy milyen.

 Mivel 30-40 percesre tervezzük, komoly felkészülés és anyagi háttér kell majd a megvalósításához. Jó, nem kell majd 10-20e ft, de 5-6e ft-ot bele kell majd adnom. De nekem ennyit meg fog érni. Valszeg a Balatonon lesz leforgatva, s szereplőket is kell majd keresnem, hogy a lehető legjobb emberek játszák el a könyvben levő szereplőket (plus hogy el is jöjjenek a Balcsihoz 3-4 napra, bár egy ilyen forgatásos-nyaralásos izé lesz majd az egész).

 Nem tudom egyébként, hogy ki olvasta a könyvet (sztem csak a barátaim), így leírom kb. hogy miről is szól.

 Adott egy főhős, Fonyódi Ákos, aki egy híres, sikeres vadász, rengeteg időt töltött Afrikában, ám Magyarországra hívja egy rejtélyes férfi, aki embereket keres egy expedícióra, de részleteket nem árul el, csupán annyit, hogy csupa izgalom lesz. Át abban nem is lesz hiány, mert kiderül, hogy a férfi egy titkos társaság tagja, akik egy rejtélyes, természetfölötti tárgyat, a Gömböt akarják megkaparintani, hogy segítségével ők legyenek a világ urai.

 Dióhéjban ennyi, a film valamikor nyár végére várható, de nem ígérem, hogy tényleg elkészül. Reménykedjünk...

Szólj hozzá!

Címkék: film a amatőr gömb filmesek amatőr film gdmovies

A bejegyzés trackback címe:

https://drogvadaszok.blog.hu/api/trackback/id/tr83857666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása