Friss topikok

Drogvadászok 2x04/1

Miről szól a blog?

Amatőr filmesek kicsiny blogja. Legfőbb téma a Drogvadászok c. alkotásunk, de néhány saját írású versemet is néha-néha megosztom a világgal. Nézd, olvass és tudj meg róla mindent, persze ha érdekel. Jó böngészést!

Utolsó kommentek

  • GD12.C: Bazzeg, ha nem olvasod el a kiírást, akkor minek jössz ide írogatni? Létezik és készül is, mivel SOROZAT. A HARMADIK évadba keresünk szereplőket, te... (2009.05.02. 14:31) Szereplőket keresünk!
  • marhonya: @Mr.Chaos: várjunk csak! nézni??? mit?! létezik kész film vagy tsak készül? lehet h-én beleillek a profilba !? itt 1-link-:- www.youtube.com/watch?v... (2009.04.30. 11:10) Szereplőket keresünk!
  • GD12.C: ahhoz képest, hogy gagyi, már vagy 20-an jelentkeztek... jah és nem kötelező nézni... ennyi (2009.04.13. 12:32) Szereplőket keresünk!
  • marhonya: még 1-gagyi készül? na kiváncsi vagyok! (2009.04.13. 12:10) Szereplőket keresünk!
  • Diler: Tőtöm tomit! (2009.03.14. 17:53) Drogvadászok 2x04 - Előzetes
  • Utolsó 20

Legyen ez a kezdőlapod!

Látogató-térkép

Kedden forgatás

2008.10.19. 10:29 :: GD12.C

 Kedden indul a Drogvadászok 2x02-nek a forgatása. Nos sok minden új lesz, de lehet, hogy a beígért újítások közül az autós jelenet ki fog esni... Hát reméljük azért, hogy összejön. Nem emlékszem már, hogy leírtam-e a sztorit, ezért újból leírom, de csak felületesen:

 Rózsa Norbert új csatlósokra tesz szert és így adott minden, hogy egyenesen Dél-Amerikából hozassa be Szegedre a kokaint. Ám valaki ezt nem akarja, ezért gyorsan félreállítják. A két Sándor azonnal nyomozni kezd az ügyben, ám a helyszínelős emberke furcsa módon nyomokat tüntet, ujjlenyomatok tűnnek el, stb... A nyomozás így megakad és a díler már majdnem nyugodtan hátradőlhet, amikor egy másik díler tűnik fel a piacon: nem nyugszik, amíg át nem veszi a dorgpiacot Szegeden. Megkezdődik a harc.

 Tervezett hossz: 20-24 perc

 Effektek: amennyit csak tudunk, beleteszünk, hogy hangulatos legyen

 Szereplők, akik biztosan benne lesznek:

 Rózsa Norbert (díler), Papdi Dániel (Papdi), Eddy (Eddy), Gyebrovszki András (András nyomozó), Nagy Tamás (Zsolt), Rácz Sándor (Sándor rendőrtiszt), Tóth Sándor (Sanyesz rendőrtiszt), Tóth István (Pista), Payer Dániel (Pajesz), Gémes Imre (Imi), Ábrahám Dávid (Az ügyvéd)

 További szereplőket várunk!!! Jelentkezzetek itt, vagy a mrchaos91@hotmail.com -on.

Szólj hozzá!

Címkék: blog film drog amatőr drogok filmesek amatőr film drogvadászok gdmovies új évad második évad filmkészítés

A bejegyzés trackback címe:

https://drogvadaszok.blog.hu/api/trackback/id/tr72721152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása