Friss topikok

Drogvadászok 2x04/1

Miről szól a blog?

Amatőr filmesek kicsiny blogja. Legfőbb téma a Drogvadászok c. alkotásunk, de néhány saját írású versemet is néha-néha megosztom a világgal. Nézd, olvass és tudj meg róla mindent, persze ha érdekel. Jó böngészést!

Utolsó kommentek

  • GD12.C: Bazzeg, ha nem olvasod el a kiírást, akkor minek jössz ide írogatni? Létezik és készül is, mivel SOROZAT. A HARMADIK évadba keresünk szereplőket, te... (2009.05.02. 14:31) Szereplőket keresünk!
  • marhonya: @Mr.Chaos: várjunk csak! nézni??? mit?! létezik kész film vagy tsak készül? lehet h-én beleillek a profilba !? itt 1-link-:- www.youtube.com/watch?v... (2009.04.30. 11:10) Szereplőket keresünk!
  • GD12.C: ahhoz képest, hogy gagyi, már vagy 20-an jelentkeztek... jah és nem kötelező nézni... ennyi (2009.04.13. 12:32) Szereplőket keresünk!
  • marhonya: még 1-gagyi készül? na kiváncsi vagyok! (2009.04.13. 12:10) Szereplőket keresünk!
  • Diler: Tőtöm tomit! (2009.03.14. 17:53) Drogvadászok 2x04 - Előzetes
  • Utolsó 20

Legyen ez a kezdőlapod!

Látogató-térkép

Drogvadászok: komolyság félretéve

2009.01.03. 12:06 :: GD12.C

 Mint látom, még mindig vannak olyan emberek, akik úgy kötnek bele a sorozatba, hogy semmit sem tudnak a lényegéről. Mint ahogy rengetegszer emlegettem már: mi soha nem gondoltuk ezt komolyan. Ahhoz, hogy komoly, drogos akciófilmet forgassunk, rengeteg információt kéne szereznünk és ezt meg is tennénk, ha tényleg ez lenne a cél, de nem.

 Mint ahogy egyik barátom mondta: "... a Drogvadászok egy olyan Youtube-os hülyeség, amelyen a suliból hazaérve jót lehet pörögni...". Hát igen, pont ezt akartuk elérni, hogy röhögjetek rajta, nem hogy komolyan vegyétek. Hogyha majd komoly filmet készítünk majd, akkor arról értesítek mindenkit.

 De persze van így is hiányossága a DV-nek. A hang és a színészi tehetség nem a legjobb, de ezen változtatni fogunk, de ezt csak úgy tudjuk, ha közben tovább csináljuk a sorozatot. Nem állunk le ugyanis, két nagyon pörgős-poénos epizód van hátra a 2. évadból. Kb. 100-150 állandó nézőnk van, akiknek tetszik a sorozat, nem fogunk többet az ok nélküli kritikusokkal foglalkozni, csak az olyanokkal, akik megfelelő háttértudással szólnak hozzá a sorozathoz.

 Többek közt azért is sértőnek tartom a durva kirohanásokat, hogy én mindig is egy ilyen poén-filmet akartam összeállítani, s tudom, még rengeteget kell tanulnom, de valahol el kellett kezdenem, s a Drogvadászok volt a legjobb lehetőség. Rengetegen bíztatnak és szeretik amit csinálok, szóval mégegyszer kijelentem: nem érdekelnek a leszóló emberkék, csak a jó kritikát írók. S ezzel az egész Drogvadászok csapat így van.

Szólj hozzá!

Címkék: komment poén amatőr drogok amatőr film drogvadászok második évad leszólók

A bejegyzés trackback címe:

https://drogvadaszok.blog.hu/api/trackback/id/tr76854930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása