Friss topikok

Drogvadászok 2x04/1

Miről szól a blog?

Amatőr filmesek kicsiny blogja. Legfőbb téma a Drogvadászok c. alkotásunk, de néhány saját írású versemet is néha-néha megosztom a világgal. Nézd, olvass és tudj meg róla mindent, persze ha érdekel. Jó böngészést!

Utolsó kommentek

  • GD12.C: Bazzeg, ha nem olvasod el a kiírást, akkor minek jössz ide írogatni? Létezik és készül is, mivel SOROZAT. A HARMADIK évadba keresünk szereplőket, te... (2009.05.02. 14:31) Szereplőket keresünk!
  • marhonya: @Mr.Chaos: várjunk csak! nézni??? mit?! létezik kész film vagy tsak készül? lehet h-én beleillek a profilba !? itt 1-link-:- www.youtube.com/watch?v... (2009.04.30. 11:10) Szereplőket keresünk!
  • GD12.C: ahhoz képest, hogy gagyi, már vagy 20-an jelentkeztek... jah és nem kötelező nézni... ennyi (2009.04.13. 12:32) Szereplőket keresünk!
  • marhonya: még 1-gagyi készül? na kiváncsi vagyok! (2009.04.13. 12:10) Szereplőket keresünk!
  • Diler: Tőtöm tomit! (2009.03.14. 17:53) Drogvadászok 2x04 - Előzetes
  • Utolsó 20

Legyen ez a kezdőlapod!

Látogató-térkép

Így készült: Drogvadászok 2x01

2008.09.16. 15:41 :: GD12.C

Az összes versem felkerült! Klikk az olvasáshoz és a kommenteléshez! (vigyázz, kb. 65 db!!!)

 

Drogvadászok háttérkép (1577*1183 pixel) letölthető ITT!

 Drogvadászok telefon háttérkép (128*171 pixel) letölthető ITT!


 

VideoSpin - egyszerű vágóprogi

 

 

 

Nos, mint ígértem, folytatom a Drogvadászok második évadjának készítésének ismertetését. A vágóprogi bemutatása következik. A VideoSpin egy ingyenes, magyar nyelvű program, mellyel még közvetlen videót is tölthetsz fel YouTube-ra! Én nagyon megkedveltem, főleg, hogy a hangsávokat is elég jól lehet szerkeszteni. Bár a Vegas-szal is megbírtam volna ezeket csinálni, inkább maradtam ennél a jóval egyszerűbb kis szerkezetnél.
 
 
 
 
 
Átmenetek-menü:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Ahogy a képeken is lehet látni, a kezelőfelület is egyszerű. Lehet feliratozni, áttűnést-gyártani, stáblistát szerkeszteni, stb… Két hangsávot kezel a program (hang és zene) amivel könnyebben lehet dolgozni (bár a Vegas ennél ugyebár többet tud). A vágás is iszonyat könnyű vele. Én azért is szeretem, mert a hangszintet (a Vegasnál szintén) lehet vele emelni, és PSP-re is tud konvetálni.

 Nagyon jó volt vele dolgozni, a következő részt is ezzel fogom elkészíteni!

 

 Virtual DJ 5.0

 

 Csak pár szót említenék meg róla, mert szerintem sokan ismerik. Nagyon jó program, zenét keverhetsz, hatásokat tehetsz vele, stb... Sok mindenre jó!

Találsz még róla pár képet ITT!

 Ezzel a progival készült a Drogvadászok 1x05 zenéje/hangja is. Remek, összetett program, csak ajánlani tudom!

 

Windows Movie Maker

 

 Minden (vagyis majdnem minden) Windows-zal rendelkező gépen fellelhető ez a nagyon egyszerű program. Sokan szidják, de nekünk az első 5 Drogvadászok részhez kiváló volt, így kezdő szinten. Kicsit gagyi, de szeretjük. Azért tud pár apróságot, amit a VideoSpin nem, de inkább előbbit ajánlom használni, mert sokkal precízebben dolgozik.

 Vágásnál oda kell figyelni, ugyanis nálam csalt a program és rossz helyen vágta meg néha a filmet. És iszonyúan zabálta a RAM-ot... Kicsit be is lassult az amúgy sem fénysebességgel működő gépem.

 Aki nem látta volna, annak is itt van néhány kép erről a progiról is!

 

Drogvadászok háttérkép (1577*1183 pixel) letölthető ITT!

 Drogvadászok telefon háttérkép (128*171 pixel) letölthető ITT!

1 komment

Címkék: folytatás drog második movie maker drogok vágás vegas évad amatőr film drogvadászok virtualdj filmkészítés videospin videó vágás

A bejegyzés trackback címe:

https://drogvadaszok.blog.hu/api/trackback/id/tr27666293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsoca · http://nincs.hu 2008.09.16. 21:02:14

Zura! Nekem tetszik! Így tovább!
süti beállítások módosítása