Friss topikok

Drogvadászok 2x04/1

Miről szól a blog?

Amatőr filmesek kicsiny blogja. Legfőbb téma a Drogvadászok c. alkotásunk, de néhány saját írású versemet is néha-néha megosztom a világgal. Nézd, olvass és tudj meg róla mindent, persze ha érdekel. Jó böngészést!

Utolsó kommentek

  • GD12.C: Bazzeg, ha nem olvasod el a kiírást, akkor minek jössz ide írogatni? Létezik és készül is, mivel SOROZAT. A HARMADIK évadba keresünk szereplőket, te... (2009.05.02. 14:31) Szereplőket keresünk!
  • marhonya: @Mr.Chaos: várjunk csak! nézni??? mit?! létezik kész film vagy tsak készül? lehet h-én beleillek a profilba !? itt 1-link-:- www.youtube.com/watch?v... (2009.04.30. 11:10) Szereplőket keresünk!
  • GD12.C: ahhoz képest, hogy gagyi, már vagy 20-an jelentkeztek... jah és nem kötelező nézni... ennyi (2009.04.13. 12:32) Szereplőket keresünk!
  • marhonya: még 1-gagyi készül? na kiváncsi vagyok! (2009.04.13. 12:10) Szereplőket keresünk!
  • Diler: Tőtöm tomit! (2009.03.14. 17:53) Drogvadászok 2x04 - Előzetes
  • Utolsó 20

Legyen ez a kezdőlapod!

Látogató-térkép

Drogvadászok 2x03 - előrehozott forgatás, változtatott premier

2008.12.10. 16:55 :: GD12.C

 Nos elég rég írtam, többek közt azért, mert a gép, amin a filmet csináltam, beadta a kulcsot. De a probléma megoldódott, egy gyengébb gépet tudtam ugyan helyette beszerezni, de szerencsére tökéletesen működik.

 A forgatás január 2-3-ka helyett jövő hét végén 21. (vasárnap) és 22-én (hétfő) lesz. Valószínűleg minden újítás, amit ígértünk benne lesz a filmben, de bővült az újítások listája.

 Motoros üldözés ugyan lesz, de csak egy motorral, pénzügyi okok miatt a második motort (egy Babettát :D) nem bírtunk beszerezni. A greenscreen (zöldháttér) technológia is bevezetésre kerül, szóval a látvány javulni fog. Nagy köszönet Ábrahám Dávidnak (TheyWith) aki egy digitális kamerával elvállalta az operatőrködést, így a képminőség is hatalmasat fog javulni, de nem tudom, hogy YouTube-on lehet-e majd érzékelni, de aki DVD-n nézi, annak tuti le fog esni. Plusz a speciális effektek javulni fognak.

 Két női szereplő is lesz a filmben, ami szintén nagy ugrás szerintem. Az egyik lány Rácz Sanyi hugát játsza majd, akit a díler túszul ejt, hogy előcsalogassa az idő közben lefokozott két zsarut, akik az előző részben ugyan elkaptak két drogost, de megsebesítenek majd egy járókelőt (majd a köv. részből kiderül).

 A szereplők között nem lesz változás, szinte mindenki visszatér az előző részből:

 Rózsa Norbi - a díler

 Bagány Edvárd - Eddy

 Rácz Sándor - Sándor rendőrtiszt

 Tóth Sándor - Sanyesz rendőrtiszt

 Nagy Tamás - Zsolt, a drogos

 Papdi Dániel - Papdi

 Tóth István - Pista

 Vékony Viktor - rendőrfőnök

 Gémes Imre - Imi

 Lukic Norbert - járókelő

 

 És majd ugye a két lány, de nevük majd később nyilvánosságra kerül, a film stáblistáján. Plusz majd az osztályból hadirendbe állítok majd néhány statisztát, de az még kérdés, hogy kik lesznek azok.  

 A premier szintén hamarabbra esik, egészen pontosan 2009. január elsejére, új év napjára (remélem méltó is lesz ez a rész arra, hogy a jövő év egyik első filmje legyen)

 A rendező, író, vágó és hangmérnök maradok én. Igyekszem javítani a filmen, hogy még nézhetőbb legyen és izgalmasabb. Többek közt a rész végén a díler habzó szájjal fog majd elterülni... de hogy mi lesz vele, az majd csak márciusban fog kiderülni, én magam is remélem, hogy a főszereplő nem hagyja majd el a sorozatot!

Szólj hozzá!

Címkék: blog film folytatás drog amatőr movie drogok filmesek amatőr film drogvadászok harmadik rész második évad filmkészítés

A bejegyzés trackback címe:

https://drogvadaszok.blog.hu/api/trackback/id/tr66815307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása