Friss topikok

Drogvadászok 2x04/1

Miről szól a blog?

Amatőr filmesek kicsiny blogja. Legfőbb téma a Drogvadászok c. alkotásunk, de néhány saját írású versemet is néha-néha megosztom a világgal. Nézd, olvass és tudj meg róla mindent, persze ha érdekel. Jó böngészést!

Utolsó kommentek

  • GD12.C: Bazzeg, ha nem olvasod el a kiírást, akkor minek jössz ide írogatni? Létezik és készül is, mivel SOROZAT. A HARMADIK évadba keresünk szereplőket, te... (2009.05.02. 14:31) Szereplőket keresünk!
  • marhonya: @Mr.Chaos: várjunk csak! nézni??? mit?! létezik kész film vagy tsak készül? lehet h-én beleillek a profilba !? itt 1-link-:- www.youtube.com/watch?v... (2009.04.30. 11:10) Szereplőket keresünk!
  • GD12.C: ahhoz képest, hogy gagyi, már vagy 20-an jelentkeztek... jah és nem kötelező nézni... ennyi (2009.04.13. 12:32) Szereplőket keresünk!
  • marhonya: még 1-gagyi készül? na kiváncsi vagyok! (2009.04.13. 12:10) Szereplőket keresünk!
  • Diler: Tőtöm tomit! (2009.03.14. 17:53) Drogvadászok 2x04 - Előzetes
  • Utolsó 20

Legyen ez a kezdőlapod!

Látogató-térkép

A folyatásról...

2008.09.21. 10:01 :: GD12.C

 Nos a következő rész igencsak soká fog elkészülni. Mivel nem akarjuk iskolaidőben forgatni, az őszi szünetben fogjuk felvenni az új jeleneteit. Én úgy tervezem, újabb, jelentősebb újításokat fogok beletenni, hogy még jobb legyen, mint a mostani rész.

 A sztori kicsit később fog játszódni, mint ahol a legutóbbi rész abbamaradt. Szinte mindenki visszatér a részből, ám jön 4 új szereplő is, és ezúttal egy lány is fontos szerepet kap a filmben (!!!). Változtatok a film cselekményein is. Ahogy a producer, Rácz Sándor elmondta nekem, ideje csavarni a sztorin és ezúttal más szemszögből mutassuk be a dílert. Így ez a rész, szinte csak a drogosokról fog szólni.

 A tervezett sztori:

 Az első pár percben a díler az új embereivel autóval (!) furikázva hordja szét az új szállítmányt, amikor a két rendőr rajtuk üt. Kisebb tűzharc után a drogosok kereket oldanak és ekkor jön be a képbe a két, titkosszolgálati ügynök, akik a díler elfogására készülnek, mert egy igen fontos ember (politikus) meggyilkolásával vádolják. Ám az egyik ügynök nem az elfogására, hanem a halálára játszik...

Szólj hozzá!

Címkék: blog film folytatás drog amatőr drogok amatőr film második rész drogvadászok gdmovies új évad második évad

A bejegyzés trackback címe:

https://drogvadaszok.blog.hu/api/trackback/id/tr6673876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása