Friss topikok

Drogvadászok 2x04/1

Miről szól a blog?

Amatőr filmesek kicsiny blogja. Legfőbb téma a Drogvadászok c. alkotásunk, de néhány saját írású versemet is néha-néha megosztom a világgal. Nézd, olvass és tudj meg róla mindent, persze ha érdekel. Jó böngészést!

Utolsó kommentek

  • GD12.C: Bazzeg, ha nem olvasod el a kiírást, akkor minek jössz ide írogatni? Létezik és készül is, mivel SOROZAT. A HARMADIK évadba keresünk szereplőket, te... (2009.05.02. 14:31) Szereplőket keresünk!
  • marhonya: @Mr.Chaos: várjunk csak! nézni??? mit?! létezik kész film vagy tsak készül? lehet h-én beleillek a profilba !? itt 1-link-:- www.youtube.com/watch?v... (2009.04.30. 11:10) Szereplőket keresünk!
  • GD12.C: ahhoz képest, hogy gagyi, már vagy 20-an jelentkeztek... jah és nem kötelező nézni... ennyi (2009.04.13. 12:32) Szereplőket keresünk!
  • marhonya: még 1-gagyi készül? na kiváncsi vagyok! (2009.04.13. 12:10) Szereplőket keresünk!
  • Diler: Tőtöm tomit! (2009.03.14. 17:53) Drogvadászok 2x04 - Előzetes
  • Utolsó 20

Legyen ez a kezdőlapod!

Látogató-térkép

Ez történt eddig a második évadban... 2./1.

2008.11.20. 19:59 :: GD12.C

 Mivel szűk másfél hónap van a következő részig, összeszedtem, hogy mi is történt a Drogvadászok második évadjában eddig. Sok új szereplő jött, fejlődött a technika, változatosak a helyszínek, szóval az amatőr filmesek talán megkezdték az útjukat a "haladó" filmezés irányába, de ez az út hosszú lesz, ez biztos...

 Drogvadászok 2x01 (2. évad, 1. rész)

 Az új szállítmány

 

  Erre a részre rengeteget készültem a nyáron. Sok új programot és effektet szedtem össze, hogy egy olyan folytatást készítsünk, amely visszaszerzi az első évadnál elvesztett nézőket. Valamennyire ez be is jött, hiszen 500-600-an látták ezt a részt, s ha megnézzük, hogy a mozikban néhány amcsi film hány nézőt vonz (példának okáért az Ananász Expressz nálunk 2023 nézőt hozott 2 hét alatt) akkor nem kellene annyira szomorkodnunk.

 Tudom, nem egy nagy alkotás a film, hibák és bakik vannak benne szép számmal, de idővel a számuk csökkeni fog. Ebben a részben is kevesebb hiba volt, mint pl. az első évadban. Egy súlyos hiba maradt meg: a hang. Iszonyúan szar lett, de igyekszünk kijavítani ezt a bakit is.

 A sztori erősebb lett. Mivel Tamás rendőrtiszt meghalt az ötödik rész végén, Sanyesz rendőrt tettük be a helyére, aki már feltűnt az ötödik részben. A díler persze Norbi maradt. Erre a szerepre ő a tökéletes ember, ahogyan Sanyi is a rendőrszerepre. S ebben a részben újra egymásnak eshetnek, ahogy korábban, de ezúttal fegyveres harcokban (pl. a Pláza alatti tűzpárbaj.

 Egy ügyvéd körül forog a történet, aki erősen félbeszakíthatja a díler "karrierjét", mert sok olyat tud, amit a rendőrök nem. Norbi persze nem hagyja szó nélkül és a fiával együtt túszul ejti az ügyvédet, s innen indul el a harc a díler és a rendőrök között.

 Ez a rész 27 perces lett, kevéske akcióval, de sok átvezető párbeszéddel, amikből rengeteg infót megtudhatunk.

 Holnap vagy azután a 2. évad 2. részéről ejtek néhány szót!

Szólj hozzá!

Címkék: blog film folytatás drog amatőr movie drogok filmesek amatőr film drogvadászok gdmovies új évad második évad filmkészítés

A bejegyzés trackback címe:

https://drogvadaszok.blog.hu/api/trackback/id/tr35780068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása